Skip to main content

2 Blender Murah dan Bagus Terbaik di Pasaran

Apa pilihan blender murah dan bagus untuk anda gunakan jangka masa panjang. Kalau nak ikutkan pengalaman saya sendiri gunakan pengisar ini, dan tahan sampai sekarang adalah jenama Panasonic. Alhamdulillah sudah gunakan selama 5 tahun dan masih bertahan sehingga ke hari ini. Memang boleh saya katakan antara blender yang murah dan bagus yang pernah saya beli.

Saya mula beli blender jenama Panasonic tersebut selepas nikah dan memang saya gunakan sehingga sekarang ini. Alhamdulillah tahan lama. Kalau nak ikutkan memang berbaloi beli pengisar yang berjenama atau mempunyai testimoni yang baik.

blender-murah

Di mana nak beli Blend atau Pengisar murah dan tahan lama

Memang ada banyak pilihan kalau anda nakkan pengisar murah dan tahan lama yang ada di pasaran. Jenama Panasonic yang saya beli itu masih ada di jual di Lazada.

panasonic-blender

Kalau nak tengok harga terkini Model ini boleh KLIK SINI

Sambil-sambil tengok barangan di Lazada ni, terperasan pulak satu lagi yang nampak bagus dan saya rasakan sesuai kalau anda nak beli. Ianya adalah jenama Phillips yang saya rasa berbaloi sebab jenama Phillip itu sendiri dan sudah ada review daripada bekas pembeli yang rekemen jenama tersebut tersebut. Kalau harganya dan speasifikasinya sesuai dengan apa yang anda cari, boleh dapatkan di pasaran.

blender-phillip

Blender ini mempunyai fungsi yang bagus dan memang saya rekemen untuk anda dapatkan satu jenis ini. Memang memudahkan anda. Kalau nakkan model jenis ini, boleh dapatkan di Lazada dengan harga yang sangat menarik, boleh lihat harga model itu di SINI.

Tips pemilihan blend yang Murah dan Bagus

Apakah kriteria pengisar yang murah dan bagus yang ada di Lazada? Ada beberapa kriteria penting yang perlu anda tahu. Yang pertama sekali adalah bajet anda. Untuk itu, kalau boleh elakkan daripada membeli jenama yang di bawah RM50. Beli yang di atas RM50, kerana dikhuatiri, barangan yang dibawah RM50 ini cepat rosak. Ada banyak pilihan berjenama bagus yang di atas RM50. Serious, banyak pilihan yang ada di Lazada. Pilihlah yang berbaloi.

Kriteria kedua adalah, pilihlah jenama atau model yang sudah ada feedback walaupun satu feedback. Lebih mudah kalau beli yang sudah ada feedback kerana anda dapat melihat penjual yang menjual barangan tersebut boleh dipercayai. Kadang kala, dengan feedback ini, kita dapat menambah kepercayaan dan membantu kita untuk membuat keputusan sama ada untuk membeli ataupun tidak.

Belilah yang Murah dan Bagus serta boleh digunakan lama

Ya, itulah yang paling penting sekali. Cara nak memilih jenama yang bagus ini, belilah yang murah dan bagus dan anda boleh gunakan barangan ataupun model tersebut untuk jangka masa yang lama. Beli yang harga di atas RM50 dan berjenama, kalau di Lazada ini memang banyak pilihan yang ada. Satu lagi, anda boleh tengok feedback bekas pembeli di Lazada. Memang terbaik.

Leave a Reply