Skip to main content

3 Blender Mini Murah Bawah RM150

Mahu ataupun tidak, ramai yang mencari blender mini murah terutama yang mempunyai banyak fungsi yang menarik. Ada yang mencari fungsi, ada juga yang lebih pentingkan harga dan ada juga yang membeli sebab model tersebut comel dan menarik. Lagipun, kalau ada barangan yang comel dan menarik terutama blend mini seperti ini memang makin bersemangatlah untuk masak ataupun buat air jus.

Jadi, pada artikel ini, saya nak rekemen beberapa model yang pada saya memang berbaloi untuk anda beli dan letak di rumah. Kalau ikutkan, pengisar ini memang wajib kena ada setiap rumah ada satu untuk memudahkan anda memasak dan bermacam-macam perkara lain lagi. Untuk itu, kalau nak buat pembelian, belilah yang berbaloi untuk anda gunakan dan harap ianya boleh digunakan untuk jangka masa panjang.

blender-murah

Di mana nak dapatkan Pengisar Mini Yang Murah dan Comel

Kalau anda memcari pengisar mini ini, banyak tempat yang menjual pengisar seperti ini di kedai-kedai elektrik dan shopping mall. Tetapi tempat yang saya nak rekemen anda beli model ini jauh lebih berbaloi kerana ianya kadangkala jauh lebih murah berbanding dengan kedai di luar sana. Lagi, banyak pilihan yang ada. Dariapda hand, mini, ice, dan lain-lain lagi jenis alat pengisar yang terdapat di sini, semua anda boleh dapatkan di tempat yang sama.

Lazada adalah tempat yang saya rekemen untuk anda dapatkan blender yang anda mahukan. Lazada memang satu kedai online terbesar di Malaysia dan mempunyai banyak barangan yang ada di dalamnya. Jadi, memang berbaloi untuk anda dapatkan barangan di sini dan yang lebih penting sekali adalah, penjual di sini lebih dipercayai berbanding dengan penjual di laman ataupun kedai lain di Malaysia. Item yang dijual di sini juga terlalu banyak dan salah satunya adalah model mini yang anda boleh dapatkan dengan harga yang murah dan berbaloi.

Jadi, untuk memudahkan anda membuat pilihan, ya, kerana terlalu banyak pilihan yang ada di Lazada ini, saya dah senarai pendek 3 model mini terbaik pada harga murah yang ada di Lazada. Berikut adalah 3 model mini terbaik yang ada di Lazada;

1 Mini Blend Berjenama Phillip Terbaik
2 Mini Travel – Pengisar Terbaik di Lazada – Klik untuk harga
3 Mini Blender for Travel, Boleh tengok harga di SINI

Memang comel bentuk dan harga pula tidaklah terlalu mahal. Sebab utama kenapa saya rekemen jenama di atas adalah kerana faktor harga. Harganya yang tidak terlalu mahal atau murah memang berbaloi untuk anda masukkan dalam senarai pembelian barangan anda. Satu lagi adalah, feedback barangan ini agak baik daripada bekas pembeli.

Tips untuk membuat pembelian di Lazada

Sedikit tips saya nak kongsi terutama kalau anda nak membuat pembelian di Lazada ataupun di tempat-tempat lain. Apa yang paling penting adalah ketahui bajet anda. Dengan tahu bajet anda, lebih mudah untuk membuat pemilihan dan pembelian barangan.

Kedua, anda tahu apa yang anda beli. Sebagai contoh, blender  kecil dan portable murah yang ada ingin beli. Ianya sekaligus memudahkan anda untuk memilih barangan dan terus membuat pembeli. Kalau lama-lama nanti takut makin banyak pulak barang masuk dalam shopping cart. Hehehe, apapun belilah barangan yang anda mahu.

Ketiga adalah rating. Lazada adalah antara tempat yang anda boleh lihat feedback dan rating barangan tersebut daripada bekas pembeli. Dengan rating dan feedback tersebut, ianya akan memudahkan anda untuk membuat pemilihan sama ada untuk membeli ataupun tidak.

Begitulah sedikit sebanyak tips yang saya ingin kongiskan. Apapun, yang lebih penting adalah pembelian anda berbaloi dan boleh digunakan untuk jangka masa panjang.

Artikel Berkaitan :

  1. Nak Buat Ice Blend, tengok review kami untuk Jenama Hebat Ini

Leave a Reply