Blender untuk Ice Blended Murah di Pasaran

Ramai yang mencari blender untuk ice blended. Sama ada untuk makan sendiri ataupun untuk memulakan perniagaan kecil-kecilan. Tak kisahlah macam mana dan apa tujuan, yang penting ice blended yang anda nak buat tu sedap dan berbaloi. Di sini saya nak kongsikan cara yang terbaik yang anda boleh gunakan untuk membuat ice blended yang sedap dan berbaloi.

Apa yang penting, bila dah dapat buat ice blended yang sedap ini, bolehlah hidangkan untuk family ataupun untuk di jual. Boleh mulakan periagaan sendiri dan mencuba beberapa resepi lain yang lebih advance.

Harap dengan artikel pada kali ini, ianya memberikan kepada anda sedikit idea untuk membuat ice blended, tidak perlu lagi untuk pergi ke pasar malam. Tak susah untuk buat dan memang berbaloi.

ice-blended

 

Apa yang anda perlukan untuk buat ice blended atau untuk blender ice batu?

Berikut adalah barangan untuk pengisar ice blended murah dan buat ice blended yang sedap di rumah;

Mesin Ice Blended – Saya rekemen jenama KHIND INI
Air
Ais
Milo, Nescafe atau Kopi

Kalau dah ada 4 bahan ini, memang banyak la resepi yang anda boleh cuba, yang paling penting sekali adalah untuk anda dapatkan Ice Blended itu. Kalau ada pengisar Ice murah memanglah memudahkan kerja-kerja membuat Ice Blended ini dengan mudah dan cepat.

Saya tunjukkan macam mana nak buat Ice Blended Murah dan Sedap

  1. Pertama sekali adalah, saya suka untuk membuat ice blended berasaskan kopi. Kalau nak simple, buat kopi ais dahulu. Kalau nak rasa lebih menarik, buat kopi latte 3 in 1 ke atau apa sahaja. Anda boleh tukar kopi dengan air lain, nescafe, milo dan sebagainya.
  2. Langkah ke dua, masukkan kopi ais tadi bersama ais. Lepas tu blend sahaja ais tersebut. Blend sahaja macam biasa.
  3. Langkah ke 3, masukkan dalam cawan yang bersesuaian.
  4. Langkah ke 4, letak susu cair di dalam cawan tersebut, ianya akan membuatkan rasa ice blended anda lebih “kaw” dan sedap.

Kalau takkpun, anda boleh tengok video di bawah tentang macam mana nak buat ais blended yang murah dan berbaloi untuk anda cuba.

Ini adalah antara beberapa cara yang saya sendiri pernah cuba. Memang berbaloi, apapun, anda boleh mencuba sendiri cara yang bersusuaian dengan anda. Kalau dah ada Ice Blended sendiri, macam-macam eksperimen anda boleh buat. Kalau nak cari blender khusus untuk Ice Blended murah, memang saya cadangkan jenama Khind, boleh tengok di SINI untuk harga yang murah dan berbaloi.

Tak Susah Untuk Buat Ice Blended Kalau Ada Peralatan Yang Sesuai

Memang tidak susuah untuk buat ice blend kalau ada peralatan yang sesuai yang anda boleh gunakan. Untuk itu, memang cara membuat dan juga peralatan adalah sangat penting. Sekarang ini pun, ada banyak pilihan murah dan berkualiti untuk pilihan peralatan yang sesuai untuk air yang anda inginkan.

Leave a Reply