Skip to main content

3 Senarai Harga Aircond York Termurah

Adakah harga aircond York adalah jenama penyaman udara yang bagus? Ramai yang tertanya-tanya dan pada kali ini, kami akan berikan beberapa info berkenaan dengan penghawa dingin York ini. Dari segi jenama, ianya memang sudah dikenali dan menjadi pilihan terutama rakyat Malaysia.

Sekarang ini, banyak syarikat yang sudah mengeluarkan jenis yang mampu beli, kalau dahulu, aircond digunakan secara meluas di pejabat-pejabat ataupun premis perniagaan. Kali ini, disebabkan oleh persaingan dan harga yang semakin menurun, ramai yang sudah mula menggunakan penghawa dingin walaupun di dalam rumah. Ianya bukan merupakan sesuatu yang pelik sekarang ini.

Pilihan dan harga terkini

Kalau nak murah, memang aircond York 1hp ataupun horse power adalah antara pilihan yang sesuai untuk anda. Harganya murah dan sesuai untuk rumah kediaman, boleh tengok harga terkini di bawah;

>>York 1hp – KLIK Untuk info dan harga terkini di Pasaran<<

Aircond berkapasiti 1 horsepower ini sesuai untuk bilir tidur ataupun ruangan yang kecil. Kalau anda nak gunakan untuk ruangan yang lebih besar seperti ruang tamu dan sebagainya, memang kena dapatkan yang mempunyai horsepower yang lebih besar. Bergantung kepada keluasan dan bajet, berikut adalah antara beberapa pilihan daripada jenama ini berkapasiti besar sedikit;

1 Y0rk dengan 1.5 hp – KLIK Untuk deal terbaik di Lazada

2 2 hp – KLIK Untuk harga terkini dan spec terbaik di Lazada

Banyak lagi pilihan aircond di Lazada untuk anda dapatkan. Kalau misalkata anda inginkan jenis ataupun model yang lebih murah sedikit, pun tiada masalah, semuanya ada bergantung kepada bajet anda. Tetapi, kalau memang penghawa dingin ini kena dengan bajet anda, memang kami galakkan untuk anda dapatkan sahaja satu di pasaran. Memang berbaloi dan puas hati dengan anda beli. Yang pastinya, jenama ini memberikan perkhidmatan selepas jualan yang bagus dan jenama ini tahan untuk jangka masa yang lama.

Alternatif Terbaik

Antara alternatif lain yang mempunyai kualiti dan harga yang tidak jauh beza dengan York adalah Daikin. York vs Daikin, mana yang lebih baik. Tiada jawapan yang betul-betul konkrit untuk soalan itu kerana kedua-dua jenama pun memang satu jenama besar yang ada di Malaysia. Cumanya, Daikin boleh dikatakan baru bertapak manakala York sudah lama bertapak di persada aircond di Malaysia ini. Mana yang terbaik? Ianya bergantung kepada bajet anda dan fungsi yang anda inginkan.

Apapun, anda boleh lihat beberapa senarai Aircond Daikin yang kami telah review di SINI. Harap ianya memberikan anda beberapa pilihan untuk alat penyaman udara yang anda cari.

Di Lazada, banyak lagi pilihan yang anda boleh pilih. Kami cadangkan untuk anda membuat pemilihan berdasarkan kepada jenis dan fungsi yang anda inginkan. Anda boleh memilih berdasarkan kepada harga dan jenis penyaman udara yang anda mahukan. Lebih menarik, semuanya dalam satu laman yang sama dan ini sekaligus menjimatkan masa anda untuk memilih yang mana yang terbaik berdasarkan kepada apa yang anda mahukan.

Beli Aircond Terbaik di Pasaran

Kalau nak beli aircond ini, belilah yang terbaik dan boleh tahan untuk beberapa tahun. Untuk itu, antara pilihan yang ada adalah jenama York kerana harga jenama ini tidaklah terlalu mahal dan tidak terlalu murah. Memang tidak salah untuk anda dapatkan jenama York ini kerana jenama ini sudah terkenal dan antara yang terbaik di Malaysia.

Kalau tidak mahu jenama ini, jangan risau kerana banyak pilihan yang anda boleh dapat terutama kalau anda beli secara online.

Leave a Reply