Skip to main content

Harga Periuk Noxxa Terbaik dan Murah

Berapa harga periuk Noxxa di pasaran? Kalau nak ikutkan yang jenama ini merupakan satu periuk serbaguna dan mempunyai pelbagai kegunaan. Antara kegunaan adalah merebus daging atau mengempukkan daging dengan pantas dan cepat. Selain itu, banyak lagi fungsi lain periuk berkualiti ini. Ianya adalah antara pilihan barangan serbaguna terbaik pada harga yang murah.

Kali ini kami akan berikan beberapa info berkenaan dengan periuk jenama ini dan dimana tempat terbaik untuk anda dapatkan periuk ini pada harga murah. Juga, alternatif lain selain daripada Noxxa kerana periuk ini sering kehabisan stock. Selain itu juga, anda boleh mendapat periuk tekanan lain pada harga yang lebih murah jika anda tidak mampu untuk memiliki periuk tekanan ini.

Periuk Tekanan Noxxa – Apa Pilihan Yang Ada?

Ya, apa pilihan yang ada untuk periuk tekanan jenama ini, kalau anda mahukan harga terkini barangan jenama ini, boleh lihat di bawah untuk mendapatkan maklumat lanjut.

>>Harga Terkini Periuk Tekanan Noxxa di Malaysia

Bagaimana dengan harga yang diberikan, berbaloi atau tidak, kalau kena dengan bajet anda tidak mengapa, tetapi, kalau bajet anda tidak besar, jangan risau kerana masih ada banyak alternatif lain untuk periuk tekanan ini. Nak tahu apa alternatif lain yang ada?

Berikut adalah alternatif periuk tekanan yang ada, harganya tidaklah terlalu mahal tetapi mempunyai fungsi yang lebih kurang sama dengan jenama ini. Boleh tengok di bawah

1 Periuk Tekanan Phillips Terlaris di Lazada
2 Periuk Tekanan Phillips dengan harga murah
3 Alternatif periuk tekanan Phillips di Lazada

Ini adalah antara beberapa pilihan yang ada untuk alternatif terbaik periuk barangan Noxxa, apapun, kalau anda memang teringin dan ada bajet untuk memiliki jenama ini, memang tiada masalah untuk anda cuba dapatkan satu di pasaran. Tidak terhad kepada jenama ini juga, anda masih boleh dapatkan pelbagai akses jenama lain yang berkualiti yang terdapat di pasaran. Semuanya bergantung kepada apa yang anda inginkan.

Periuk Noxxa Jimatkan Masa Anda Memasak

Sekarang ini memang semua benda nak cepat kan, daripada masak nasi yang ambil masa 30 minit hingga ke 40 minit tu, dengan periuk tekanan ini, anda boleh masak nasi dalam 5 hingga ke 10 minit sahaja. Kan jadi cepat tu. Sebab itu ada yang memanggil periuk ini sebagai salah satu alat magic unik dan terbaik. Apapun, berikut adalah antara feedback pengguna selepas penggunakan periuk tekanan ini;

  • Rebus telur = 1 minit
  • Rebus nasi himpit = 20 minit
  • Masak nasi = 8 minit
  • Masak sup tulang = 30 minit

Dan banyak lagi, kalau anda memang nak yang segera dan cepat, memang periuk tekanan ini adalah pilihan terbaik yang ada.

Cara Guna

Cara guna periuk ini tidak susah, lagipun, banyak resepi yang menggunakan alat ini di pasaran sekarang ini. Anda pun boleh manual yang ada untuk dapatkan resepi dan cara gunakan periuk nasi Noxxa ini. Cara masak nasi guna pun tidak susah, yang penting kena tahu bajet air dan beras yang anda gunakan. Bila dah tahu, memang mudah gunakan periuk nasi tekanan ini.

Apapun, inilah antara beberapa info penting berkenaan dengan harga alatan ini dan pilihan yang ada. Memang terbaik dan memudahkan anda untuk mendapatkan periuk yang berkualiti dan terbaik. Apapun, jangan risau kalau Noxxa habis stock ataupun terlalu mahal, periuk tekanan yang lain pun ada dan dari segi kualiti pun adalah terbaik.

Leave a Reply