Skip to main content

Review Harga Mesin Basuh Automatik Bawah RM500

Kalau anda tertanya-tanya, berapakah harga mesin basuh automaik yang ada di pasaran? Ianya bergantung kepada jenis dan jenama washing machine yang anda mahukan. Kalau anda mahukan alat pembasuh baju yang berkapasiti besar, harganya juga lebih mahal. Kalau nakkan jenama yang terkenal seperti jenama samsung ataupun electrolux, pun lebih mahal berbanding dengan jenama lain.

Jadi, artikel pada kali ini khusus untuk memberikan beberapa info penting kepada anda, terutama kalau anda nak survey mesin basuh dengan harga yang murah. Sebenarnya, banyak pilihan mesin basuh yang ada di pasaran, apa yang penting adalah, bajet dan jenis yang anda mahukan.

mesin-basuh-terbaik

Mesin Basuh Automatik 7kg bawah RM500

Diantara banyak-banyak mesin basuh, inilah paling murah yang ada di Lazada. Ianya berkapasiti 7kg dan harganya dibawah RM500 siap dengan shipping. Memang terbaik. yang paling penting adalah, rating untuk mesin basuh ini pun tinggi dan feedback daripada bekas pembeli pun agak positif. Kalau anda nak tahu model apa yang saya maksudkan, boleh ke Mesin jenama Media INI.

Ianya adalah washing machine termurah dan kalau anda nak cari alat berjenama dan berkapasiti kecil, memang tidak lain, inilah pilihan yang terbaik yang ada di pasaran. Memang puas hati dan menjimatkan.

Harga Washing Machine Jenis automatik bawah 10kg

Pun tidak ketinggalan, di Lazada,ada juga mesin yang di bawah 10kg yang terbaik yang ada di sana. Banyak pilihan yang ada. Antara yang saya paling yakin adalah INI. Jenama dan feedback pun bagus, kalau anda memang mencari alat pembasuh yang berkapasiti besar, antara pilihan yang ada dan terbaik adalah mesin basuh ini. Memang puas hati kalau anda gunakan dan gerenti tahan lama.

Selain daripada 2 jenis pilihan di atas, ada banyak lagi pilihan yang ada di Lazada. Terbaik dan memang banyak pilihan. Nasihat saya, kalau nak pilih yang mana, lihat dulu jenis dan kapasiti. Kemudian lihat juga bajet yang anda anda. Takut nanti anda terbeli jenis yang mahal dan tak berbaloi untuk anda beli.

Selain daripada pilihan yang kami cadangkan ini, ada banyak lagi barangan rumah lain yang ada di Lazada. Kelebihan membeli secara online ini, pastinya anda boleh membuat banyak pilihan. Pilihan dari segi harga dan jenis barangan yang anda mahukan. Memang memudahkan dan terbaik. Terutama kalau yang memang busy atau sibuk sampai tak ada masa nak shopping, shopping online pun apa salahnya.

Beli washing machine biarlah berbaloi

Nasihat saya satu lagi, kalau nak beli alat ini, belilah yang berbaloi dan yang anda boleh guna lama. Cara nak pilih adalah, boleh tengok feedback dan rating daripada bekas pembeli. Juga belilah daripada yang berjenama supaya barangan yang anda beli tu tahan lama. Inilah sedikit sebanyak tips daripada saya. Jangan lupa, anda sentiasa boleh survey alat yang mempunyai fungsi automatik ataupun semi automatik di Lazada.

Sebagai pengguna, anda memang boleh membuat pilihan yang terbaik untuk alat terbaik yang anda boleh pilih. Daripada pelbagai fungi dan senama semuanya anda boleh pilih di dalam satu laman yang sama. Buat pilihan yang terbaik untuk barangan yang anda mahukan.

Leave a Reply