Skip to main content

Review 3 Pisau Lipat Multifungsi

Pisau merupakan alat pelbagai fungsi dan kali ini saya nak berikan 3 review berkenaan dengan pisau lipat multifungsi. Sebenarnya, banyak kegunaan pisau lipat, ianya sangat berguna kalau anda gunakan untuk aktiviti survival dan lain-lain. Memang berbaloi untuk anda cuba dapatkan satu.

Jadi, artikel pada kali ini, saya nak berikan sedikit info kepada anda yang ingin mencari jenis ini yang terbaik. Juga di mana nak dapatkan flip knife ini seperti alatan swiss army dan leatherman? Apa yang paling penting sebelum membeli pisau-pisau seperti ini adalah, anda beli pisau yang berbaloi dan boleh digunakan untuk satu jangka masa yang lama.

pisau-tajam-murah

Dimana nak dapatkan dan berapa harga pisau banyak kegunaan ini

Tidak mudah untuk mencari pisau lipat berkualiti sekarang ini terutama kalau anda tidak tahu nak cari di mana. Saya juga menghadapi kesukaran yang sama ketika mencari pisau sembelihan sebelum ini. Kalau anda tidak tahu nak cari di mana nak dapatkan alatan yang terbaik, saya cadangkan untuk anda cari di secara online sahaja.

Yang menariknya, kalau anda cari alatan seperti ini secara online ini, ianya lebih mudah kerana anda hanya order di sana dan kemudian pisau itu akan sampai ke rumah. Memang memudahkan. Ianya lebih mudah membeli barangan secara online termasuklah pisau kepada mereka yang sibuk bekerja. Ada beberapa benda atau barangan yang memang saya lebih prefer beli secara online sahaja.

Untuk itu, saya rekemen anda dapatkan yang terbaik dan multifungsi ini di Lazada. Lazada merupakan laman terbesar untuk pelbagai barangan dan antara barangan yang ada di sana adalah pisau lipat. Untuk memudahkan anda, kalau nak tahu berapa harga pisau lipat dan malumat lanjut, saya dah shortlistedkan 3 pisau lipat terbaik yang anda boleh dapati di Lazada.

1 Flip Knife jenama Victorinox Terbaik РSwiss Army Knife  Berkualiti
2 Flip Knife jenama Victorinox Berkualiti dan Termurah – KLIK untuk maklumat lanjut
3 Multifunction Flip Knife Terbaik di Pasaran – Alternatif Murah

Selain daripada 3 pisau ini, banyak lagi pisau lain yang anda boleh dapatkan di Lazada. Daripada pelbagai jenama dan harga yang ditawarkan di sana. Boleh tengok-tengok dulu pisau mana yang anda minat. Yang lebih menarik di Lazada adalah, anda boleh membeli pisau daripada pelbagai jenama dan satu lagi, pisau yang anda ingin beli itu boleh juga anda pilih berdasarkan harga. Semuanya di satu laman sahaja.

Tips memilih pisau di Lazada

Kalau nak memilih pisau, apa yang penting adalah anda beli berdasarkan kepada bajet yang anda ada. Ianya lebih mudah kalau anda sudah ada bajet anda sendiri. Kalau anda dah ada bajet sendiri, range harga pilihan anda, pilihan anda untuk memilih pisau yang anda mahukan akan jadi lebih mudah. Bajet mestilah spesifik, kalau anda mahukan jenis multifungsi ini, ianya berharga RM150 dan ke bawah, ya, banyak pilihan yang anda.

Kedua adalah fungsi pisau lipat Victorinox. Ianta pelbagai fungsi dan harap anda dapat gunakan semua fungsi tersebut dengan berkesan. Untuk lebih info, saya cadangkan video di bawah;

Itulah antara beberapa review berkenaan dengan pisau lipat dan dimana anda boleh dapatkan pisau seperti ini. Apapun, cuba untuk memilih yang terbaik dan pilihlah yang paling berbaloi untuk anda.

Leave a Reply